جمعه 26 آبان 1396
RSS Mobile
صفحه اصلی
|
عناوین اخبار
|
|
|
|
|
|
|
|
پیوندها
|
جستجو
|
سایت آخشیگان
  • تیتر اخبار

  • تاثیر چای بر تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان
    گزارش جدید محققان:
    تاثیر چای بر تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان
    چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود اما هنوز در مورد خوب یا بد بودن این مسئله مطمئن نیستند.

    طبق نتایج جدید محققان، چای تاثیر به مراتب بیشتر از آبرسانی به بدن دارد. طبق یافته های اخیر، چای قادر به تغییر نحوه تجلی برخی ژن ها در زنان می شود، فرایندی که به «وراژنتیک» معروف است.

    به نظر می رسد چای بر ژن های مرتبط با خطر سرطان تاثیر می گذارد اما هنوز مشخص نیست که ایا نوشیدن چای بیشتر تاثیر منفی یا مثبت بر این ژن های مرتبط با سرطان دارد.

    در این مطالعه، همچنین مشخص شد چای موجب تغییرات وراژنتیک در برخی ژن های مرتبط با متابولیسم استروژن می شود. این تغییر در ژن ها فقط در زنان یافت شده است. محققان همچنان در حال بررسی تاثیر این تغییرات بر سلامت هستند.

    با این حال، اکثر مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای و کاهش ریسک ابتلا به شماری از سرطان ها نظیر روده، سینه، تخمدان، پروستات و ریه را نشان می دهند.

    همچنین تحقیق قبلی نشان داده است که اجزای موجود در چای موسوم به «کاتچین» چای منجر به تغییرات وراژنتیک در سلول های سرطانی در محیط طبیعی و در محیط آزمایشگاه شد. این یافته می تواند بیانگر این مطلب باشد که برخی تاثیرات سلامت چای ناشی از تغییرات وراژنتیک آن است.

    راستی در تور تیرماه ما از مزارع چای اصیل ایرانی بازدید کنید، چای بخرید و چای واقعی و ایرانی و بدون مواد نگهدارنده بنوشید و لذت ببرید.

    لینک تور:

    http://akhshigan.ir/tour.cfm?id=648

     

     

    پایان پیام
     


    ارسال نظر
    نام و نام خانوادگی:
    ایمیل:
    *متن نظر:
    *کد:
    *پر کردن این قسمت اجباری می‌باشد.
    آخرین اخبار

    مشاهده وب سایت
    مشاهده وب سایت
    مشاهده وب سایت